Film i TV

Produkcija zvanično potvrdila: Stanijina LJUTA RIVALKA ulazi u “Elitu”, FATALNA CRNKA izazvaće haos

Čelnici ružičaste televizije rešili su da dovedu atmosferu u kući do usijanja, a evo o kome je reč!

Ceo region bruji o prvoj sezoni rijalitija ”Elita”, koja se emituje na TV Pink, a ako se po jutru dan poznaje, ova sezona će biti najturbulentnija do sada.

Ljubavni višeugao koji čine Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević okupirao je svu pažnju javnosti. Međutim, produkcija je rešila da dodatno podgreje atmosferu i večeras na žurci će se u kući pojaviti Sandra Afrika koju će pratiti Dj Neba.Večeras posle emisije Amidži šou žurka sa Sandrom Afrikom i Dj Nebom – napisala je Milica MItrović na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.Netrpeljivost između Stanije i Sandre je dužeg trajanja, a ne sumnjamo da će prezgodna crnka napraviti pometnju na večerašnjoj žurki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh