Film i TV

Danilo ponovo šutnuo Taru Simov? Mlada majka se HITNO OGLASILA, jasno i glasno poručila SAMO JEDNO

Nakon što je partner Simove putem društvenih mreža objavio raskid, oglasila se bivša zadrugarka.

Bivša zadrugarka Tara Simov godinama u nazad nalazi se pod budnim okom javnosti upravo zbog učešća u najpopularnijem rijalitiju “Zadruga”.

Ona je odlučila da svoju privatnost zadrži za sebe i svoje najbliže, a sada se oglasila na Instagram storiju i uputila brutalnu poruku ljudima koje je uznemiravaju i zadiru u njenu intimu.Naime, bivša zadrugarka danas je odgovarala na pitanja fanova, a jedno od pitanja ticalo se njenog dečka Danila.

– Da li je istina ono što je Danilo stavio na “stori”, da te je ostavio. Taj stori je posle obrisao – glasilo je pitanje.

– O privatnom životu ne govorim i nema potrebe – napisala je Simova uz emotikon sklopljenih ruku.

Podsećamo, Tara je nakon porođaja imala nesuglasice sa svojim partnerom, nakon čega su raskinuli, ali se potom i pomirili. Da li je ovo još hjedan ljubavni krah, vreme će pokazati,piše


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh