Film i TV

Palo PRVO SUOČAVANJE – Anita i Matora oči u oči, priznanje zbog kojeg su svi ukućani ZANIJEMELI

Sinoć su se Anita i Matora suočile, kada je Stanojlovićeva priznala da gaji osećanja prema Anđelu. Jovana je na to odlučila da joj odbrusi uz objašnjenje ko je Anđelo.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su razgovarale tokom reklama o celokupnoj situaciji između njih dve.

Palo je suočavanje o iskrenim osećanjima i Anitinom odnosu sa Anđelom.
Evo je moja žena, gospođa. Dobro je da nismo zvali ozbiljne pevače za svabu za kuma – rekla je Matora.

– Zvaćemo za razvod – dodala je Anita.Verujem da jedva čeka da te vidi Anđelova mama, ona obožava devojke kao ti – dodala je Matora.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić MatoraFOTO: Youtube printscreen/ Zadruga Official
– Ja sam Anđela pitala kada je bio sa Sanjom – rekla je Anita.

– Oni su bili u kombinaciji a moji je drug, meni nije jasno kako si mogla da mi briješ noge, pi*ku jer si se sve vreme folirala dok si bila sa mnom. Tebe će ovde svako da je*e, ti si top pi*ka za je*anje, sve daješ. Ne znam kako pušiš ku*ac, nemam ga ali dobro ližeš – rekla je Matora.

– Meni je Anđelo davao znakove – rekla je Anita.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić MatoraFOTO: Youtube printscreen/ Zadruga Official
– Ti si mene provocirala sa Bilalom, i sada sa ovim. Govorila si da me voliš, pa si pričala da me nikada ne bi prevarila. Lagala si me za sve, a ja se sa tobom nikada ne bih pomirila jer znam da nikada ne bih prešla preko toga. Ja sam tebi govorila da me pustiš da mi ne govoriš da me voliš, da ne pominješ dete, a ti si sve to radila i posle kada si bacila oko na drugoga. Ovo što radiš sa Anđelom, takva si trebala da budeš posle Matee. Ljudi su u pravu ja se ne bih pomirla sa tobom iz jednog razloga jer ne bih izdržala. Nije ni Sanja ništa bolja, ali šta bi bilo da smo se mi pomrile? – upitala je Matora.

– Ne bih na silu došla do razgovoramo, mene ne boli ku*ac ja ne želim nju da vidim ovakvu – rekla je Anita.

– Ja nisam prestala da te volim, ali smanjilo se i smatram da će nestati ako se ovo desi – rekla je Anita.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić MatoraFOTO: Youtube printscreen/ Zadruga Official
– Ma da, pa si našala mene da ložiš – dodala je Matora.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh