Film i TV

Nova TRUDNOĆA u “Eliti”? Jednim potezom bacili fanove u rebus: Nakon ovoga SVE SE MIJENJA (VIDEO)

Miona i Ša grlili su se u kući odabranih, kada ju je on poljubio u stomak nakon čega su se svi fanovi zapitali da li je takmičarka u blagoslovenom stanju.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne mogu da obuzdaju svoje strasti od kako su uplovili u vezu.

Njih dvoje su krenuli da se ljube u gardaroberu, a onda je Ša uradio nešto zbog čega je sve fanove bacio u rebus. U jednom momentu se Ša spustio i poljubio svoju izabranicu u stomak, čime je bacio sumnju na to da je Miona trudna, a da li je to tačno, ostaje nam da ispratimo.Vanja Ignjatović se sinoć oglasila na svom storiju na Instagramu, te je objavom snimka iz “Elite” pokazala da se slaže sa Urošem koji ju je podržao u trenutnom skandalu sa bivšim mužem.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh