Film i TV

Angelina Jolie otkrila da je šest mjeseci prije razvoda od Brad Pitta dobila Bellovu paralizu

Angelina Jolie otkrila je da je imala zdravstvene komplikacije s Bellovom paralizom prije razvoda od Brada Pitta.

Govoreći za Wall Street Journal u novom intervjuu, Jolie je iskreno progovorila o tome kako je razvod negativno utjecao na njeno blagostanje.

“Moje tijelo vrlo snažno reaguje na stres. Šećer mi raste i pada. Iznenada sam dobila Bellovu paralizu šest mjeseci prije razvoda. Nisam bila svoja deceniju, na neki način. U šta ne želim da ulazim”, navela je.

Iako Jolie nije ulazila dublje u temu svoje dijagnoze Bellove paralize, ona je istakla da je to stanje sputavalo te se nije mogla odseliti iz Los Angelesa.

“To je dio onoga što se dogodilo nakon mog razvoda. Izgubila sam sposobnost da živim i putujem tako slobodno. Preselit ću se kad budem mogla. Od svih mjesta na svijetu, Hollywood nije zdravo mjesto”, kazala je.

Bellova paraliza je nenormalnost živca facijalisa koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

Živac facijalis je moždani živac koji potiče mišiće lica. Premda uzrok Bellove paralize nije poznat, ona može uključiti oteknuće živca facijalisa kao reakciju na virusnu infekciju, pritisak ili nestanak opskrbe krvlju. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh