Film i TV

Anita NAPUŠTA “Elitu”? PROCURELI detalji razgovora, Stanojlovićeva otkrila da su joj ODBROJANI DANI

Stanojlovićeva se slučajno izlanula, ili ipak nije?

Matora je nakon saznanja da je Anita imala aferu sa hrvatskom tiktokerkom Mateom Car, odlučila da stavi tačku na njihov brak i zbog toga podnela zahtev za razvod braka.

Danas je i učinjen prvi korak ka tome, Matora je izašla iz “Elite” da bi potpisala papire za razvod braka.Tokom čekanja ispred prodavnice, Matora je ušla u konverzaciju sa uskoro bivšom ženom, Anitom, i tokom tog razgovora došlo je do šokantnih otkrića!

– Ti imaš u devet ujutru 21. sad suđenje – rekla joj je Matora.

– Ko ti je to rekao? – pitala je Anita.

– Advokatica – odgovorila je Matora.

– Još 16 dana i odoh – rekla je Anita par minuta kasnije Milici Veličković.

Anita je već neko vreme insinuirala na definitivno napuštanje “Elite”, i to baš kada je govorila o pokušajima da porazgovara sa Jovanom i eventualno je navede da se pomire, i njenu aferu sa Mateom ostave iza sebe.

Da li će Stanojlovićeva ostati ili otići, ostaje nam da ispratimo famoznog 21. decembra.Razgovor detaljnije pogledajte na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh