Film i TV

ŠEHERZADINA DIJETA: Glumica otkrila kako održava savršenu liniju nakon tri porođaja

Jedna od omiljenih turskih glumica Berguzar Korel (40), otkako se pojavila, nalazi se na listama najljepših i najzgodnijih žena.

Berguzar Korel i Halit Ergenc - Screenshot

Iako ima troje djece i na pragu je pete decenije, izgled Berguzar Korel i dalje ostavlja bez daha, a mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom, piše express.

Naime, tajna njene vitkosti krije se u izbalansiranoj ishrani i redovnom treniranju, o čemu je jednom prilikom govorila.

-Svoju vitkost dugujem redovnom treniranju.

Da slučajno ne bih preskočila koji trening, angažovala sam ličnog trenera koji je sa mnom čak i kad sam na ljetovanju – otkrila je Berguzar svojevremeno.

Iako je neko ko voli sport, ima dana kada ni njoj nije do treninga, ali ona ima rješenje kako da i tada ostane aktivna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

-Onih dana kada baš ne mogu da treniram, obavezno prepješačim najmanje šest kilometara – dodala je.

Osim toga glumica se trudi da uvijek bude hidrirana, te tako dnevno popije 1,5 litar vode. Kada je riječ o ishrani, na njenom meniju su zastupljene samo organske namirnice, i to pažljivo birane i s funkcijom da se ubrza topljenje masnoća.

-Moja ishrana je bogata mahunarkama i namirnicama koje sadrže proteine koji sagorijevaju masti. Radi ravnoteže, zastupljeni su i ugljeni hidrati, ali samo kroz kuhanu rižu – ispričala je Berguzar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh