Film i TV

Produkcija POTVRDILA: Jovana Tomić NAPUŠTA “Elitu” – Veliki šef BEZ ODLAGANJA poslao obrazloženje

Večerašnje izdanje emisije Amidži šou preti da bude jedno od najgledanijih, jer je ekipa odabrana i nikad zabavnija. U tom cilju, 5 takmičara Elite će morati da napusti Belu kuću, kako bi došli u studio kod Ognjena.

Veliki šef je danas nakon uspešnog završetka igrice poslao pismo u Belu kuću koje je izazvalo, pa malo je reći, pravu pometnju.

Budući da se večeras održava Amidži šou, takmičari su obavešteni, da će nekoliko njih napustiti imanje i uputiti se u pomenutu emisiju, gde će biti gosti Ognjena Amidžića.- Draga Elito, gosti u večerašnjoj emiisji “Amidži šou” su Uroš, Maja, Miljana, Matora i Žana – glasilo je kratko saopštenje.

Ne sumnjamo da će gledaoci biti oduševljeni odabirom gostiju, da će biti animirani tokom večeri na najadekvatniji način i da će nakon ovog spektakla, uživati u emitovanju večerašnje žurke.

Jedno je sigurno, očekuje nas uzbudljiva noć.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh