Film i TV

U Beogradu sahranjen glumac Žarko Laušević, na vječni počinak ispratile ga brojne kolege

Glumac Žarko Laušević danas je ispraćen na vječni počinak na Novom groblju u Beogradu.

sahrana Žarko Laušević - Klix

Porodica, kolege i prijatelji okupili su se danas, kako bi odali posljednju počast glumcu. Saučešće u kapeli primala je njegova supruga Anita s kćerkama Asjom, Janom i sinom Dušanom.

Laušević je ispraćen uz govor kolege i veoma bliskog prijatelja Nebojše Dugalića, ali i pjesmu “Sve što želim u ovom trenutku” iz “Sivog doma”. prenosi Klix

Sahrani su prisustvovali brojne kolege Lauševića, među kojima, Marija Vicković, Radoš Bajić, Andrija Milošević, Nedeljko Bajić, Viktor Savić, Dragan Bjelogrlić, Miki Manojlović, Milan Marić, Petar Benčina i mnogi drugi.

Glumci su za svog velikog prijatelja i kolegu nosili bijele i crvene ruže. Na sahrani Lauševića otpjevane su pjesme “Jeleni umiru sami”, “My Way”, “Zlatni dan”, kao i “Dance Me to the End of Love” koje je izvodio hor u kapeli, a mnoge su savladale emocije.

Crnogorsko-srbijanski glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra u 63. godini poslije kraće bolesti.

Žarko Laušević rođen je 19. januara 1960. u Cetinju. Bio je srpski i crnogorski filmski i televizijski glumac. Dobitnik je velikog broja nagrada i važio je za jednog od najtalentovanijih glumaca svoje generacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh