Film i TV

ANITINA MAJKA OTKRILA SVE O ULASKU U ELITU: Ulazi da raskrinka SOPSTVENU ĆERKU, a za Matoru i Đedovića ima specijalno iznenađenje!

Angelina Stanojlović, Anitina majka, priznala je da je spremna da uđe u Elitu i obračuna se sa Matorom i Đedovićem.

Anita Stanojlović je u poslednjih nekoliko dana bila glavna tema medija zbog svog učešća u rijaliti šou programu “Elita”. Međutim, sada se oglasila i njena majka, Angelina, koja je za iznela svoju stranu priče.

Kako je majka Anite istakla, ona ima mnogo proverenih informacija koje bi mogle da kompromituju Jovanu Tomić Matoru, Anitinu partnerku, i njene prijatelje. Ona je otkrila da je istina da nisu u dobrim odnosima sa svojom ćerkom i da su zajedno smislile plan da ona osvoji Jovanu kako bi rešile svoje finansijske probleme i kupile stan.

– Nikada mi nije bila namera da uđem ni u jedan rijaliti šou, ali obzirom na sticaj okolnosti, moj odgovor je da, ušla bih, pa bih sve odgovore na vaša pitanja iznela javno u Beloj kući, kao i još mnogo stvari koje znam, a oni i ne slute da ja raspolažem takvim informacijama, pritom mislim na Matoru, Đedovića itd. Toliko prljavog veša o njima znam da nisu ni svesni – rekla je za Alo! Anitina mama Angelina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh