Film i TV

Djevojka sa kojom je Anita prevarila Matoru imalala udes u Beogradu

Matea Car, tiktokerka iz Hrvatske, gostovala je u rijalitiju “Elita”, gde je ispričala sve o tajnom dopisivanju s udatom Anitom Stanojlović Tomić, o čemu bruji Balkan.

Ona se potom suočila sa Anitinom partnerkom Jovanom Tomić Matorom i sve joj ispričala, posle čega je usledio raskid dviju partnerki.

Matea je dobila niz pretnji i uvreda na svoj račun na društvenim mrežama, a danas je usred srpske prijestolnice doživela saobraćajku.

Ona se potom suočila sa Anitinom partnerkom Jovanom Tomić Matorom i sve joj ispričala, posle čega je usledio raskid dveju partnerki.

Matea je dobila niz pretnji i uvreda na svoj račun na društvenim mrežama, a danas je usred srpske prestonice doživela saobraćajku.

– Imala sam manju saobraćajnu nesreću, sudarili smo se ja i čovek ispred mene. Naglo je zakočio, srećom njemu ništa, mi smo slupali ceo branik, ali nema veze, preživećemo i to – rekla je za “Pink” Matea, a na pitanje da li ovo što joj se desilo tumači kao neki negativan znak posle svega što se izdešavalo, kroz osmeh je rekla:

– Ja ne znam da li je ovo neki negativan znak: “Beži, ne dolazi, ne pričaj, ćuti”, šta je ovo… Ali videćemo, šta bude, biće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh