Film i TV

Noć u “Eliti” PREOKRENULA TOK rijalitija – Gledaoci učesnike doveli do potpunog RASKRINKAVANJA

Noć su obeležila neočekivana saznanja…

Prethodnu noć u Eliti obezležila je emisija “Pitanja gledalaca”. Tim povodom je voditelja Darko Tanasijević ušao u Belu kuću i emisija je počela.

Prvo pitanje bilo je za Marka Janjuševića Janjuša, a ticalo se izglaska Aneli Ahmić iz Elite i toga da li će mu nedostajati.On je meni rekao da ni sa Majom nije doživeo ovakvu energiju, kao sa mnom. On će mene sam ubediti u to, kad ona dođe. Nisam 100% sigurna u njega, ali vreme će pokazazi – rekla je Aneli.

Usledilo je pitanje za Teodoru Delić o žurki i njenom kuliranju Nenada Macanovića Bebice. ebica ja nakon toga prizao da mi Teodora ljubomoriše. a ona je na to rekla da joj smeta što je Miljana Kulić konstanto gleda.

Miljana Kulić je nakon toga otkrila da li ona plaće zbog Zole i Bebice, što je ona poroicala.

– Ne plačem zbog njega. Nikakve veze nema sa njim. Zbog čega bih ja plakala, ne interesuje me u žvotu više. Ne kažem da me ne bi interesovao da me nije pljuvao, ali posle toga i svega što je izgovorio o mojoj porodici, apsolutno me ne zanma. Jedino bi neku bolesnicu zanimao takav čovek – započela je Miljana.

Naredno pitanje bilo je za Aneli Ahmić o Staniji Dobrojević i Asminu:

Razlika između tebe i Stanije je ta što je tvoj bivši odneo njoj lovu i sad šeta belu mašinu, a ti si za dete morala da kukaš – glasilo je pitanje.

Morala sam da kukam i da tražim…Naravno da je neshvatljivo. Ja ovde od samog početka govorim kakav je to čovek i na šta je sve spreman. Uverena sam da nijednom nije pozvao moju majku da pita za dete, a kamoli poslao novac za to dete. Taj čovek uopšte nije znao da idem ovde, ali je on meni pre nego što me je video da sam ušla, deset dana pre početka rekao da mi više neće dati ni centa i zakleo se u to. Ja ovde uporno pokušavam da objasnim kakav je to tip čoveka. Pružila mu se prilika sa Stanijom, a on je spreman da mu dete bude gladno i bez odeće. Ja sam htela da i taj sin živi sa nama, on je pričao: “Ja ne mogu tek tako, mali ima već deset godina”, rekao mi je da je dete sa majkom, pa kao da je udomljeno, pa posle opet da je sa majkom…Sećam se jedne scene, napravio je tužnu facu, ja ga pitam: “O čemu razmišljaš?”, on je rekao: “Razmišljam da li mali ima jaknu”, on je meni tada slao slike i ja sam ga molila da ide da traži dete – rekla je Aneli.

– Želi da se takmiči sa Aneli – dodao je Ša.

Usledilo je komentarisanje odnosa Miljane i Zole, u koje se umešala i Slađa Lazić koju je MIljana vređala jer je Zolabio galantan prema njoj.

Miljana Kulić i Lazar Čolić ZolaFOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
– Ne postoji veći prevarant od tebe! To je isto kao kada ja ako sam ku**a optužim i Miljanu da je ku**a! Ti si veći folirant i manipulator, ti si izmišljao da žena ima rak i da dolaze majci na vrata da bih ti ja uplatila novac – rekla je Kulićeva.

– Kada se budem uverila da me je prevarila ili bilo šta što deluje na to, ne bih se nikome izvinjavala, a sa Anitom svakako ne bih bila u tom slučaju. Pošto sam ja čula da je u pitanju žena, neću da ispadne da aludiram, već su nas pitali i spajali. I ja imam prepisku u mom telefonu, ako je u pitanju ta žena – rekla je Matora.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh