Film i TV

Darko pročitao da Maja Marinković ulazi u Elitu – svi zanijemeli, Janjuš ustao i otkrio šta ga muči

Ovo se čekalo.

Tokom emisije “Pitanje gledalaca” jedno pitanje upućeno Aneli Ahmić najavilo je, indirektan, ulazak Maje Marinković u najgledaniji rijaliti u regionu. Naime, Darko Tansijević je pročitao pitanje u kome je sa sigurnošću najavljeno da u rijaliti ulazi jedna od najvećih rijaliti. zvezda.

Učesnici rijalitija su u prvi mah ostali zbunjeni, ali Janjuš je ustao i objasnio svoje gledište.Je l’ si svesna da kad uđe Maja da padaš u zaborav kad uđe Maja Marinković? – glasilo je pitanje.

– On je meni rekao da ni sa Majom nije doživeo ovakvu energiju, kao sa mnom. On će mene sam ubediti u to, kad ona dođe. Nisam 100% sigurna u njega, ali vreme će pokazazi – rekla je Aneli. Garu niko ne može da zameni. Da je ne obožavam ovoliko, igrao bih se ja sa njom ovde. Jedina osoba ovde koja me zanima je ona, ne postoji neko ko će doći da je zameni ovde – kazao je Janjuš.

– Nema neosvojivih tvrđava, samo loših osvajača – glasila je konstatacija.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh