Film i TV

Hiljade komentara ispod posljednjih objava Matthewa Perryja: Jezivo, ovo je jasan poziv u pomoć

Svijet je rastužila vijest da je preminuo Matthew Perry, glumac najpoznatiji po ulozi simpatičnog Chandlera u seriji “Prijatelji”.

Matthew Perry - Instagram

Brojni kolege, prijatelji i pratitelji opraštaju se na njegovom Instagram profilu od slavnog glumca, no mnogima su pažnju privukle njegove posljednje objave.

Naime, Matthew se posljednjih tjedana posebno aktivirao na Instagramu, a njegove objave uglavnom su vezane za lik Batmana.

“Nema potrebe da brinete, ja večeras pazim na ulice”, “Opustite se. Ja sam na visokoj zgradi”, “Vidite li što vam pokušavam reći”, neki su od opisa koje je stavljao ispod svojih objava.

Iako su njegovi fanovi i tad bili znatiželjni, ali i zabrinuti zbog čudnih i učestalih objava, mnogi sada pišu da je ovo bio jasan “poziv u pomoć”.

“Ove objave su tako jezive, molio je za pomoć”, “Mislim da su sve nedavne objave bile poziv u pomoć”, “Upozoravao nas je. Zašto mu niko nije pomogao”, ” Slao nam je bat signal. Trebala mu je pomoć. Treba istražiti njegovu smrt. Ko ga je uslikao u jacuzziju na posljednjoj objavi? Tamo je preminuo. Cijeli njegov Instagram je kao PR i tek nedavno je počeo objavljivati i slao je bat signal a mi ga nismo shvatili”, samo su neki od hiljada komentara.

Perry je godinama vodio bitku s ovisnostima o drogi i alkoholu o kojima je i sam javno pričao. Prvi put je na odvikavanju bio 1997. godine, a onda se opet prijavio 2001. i 2011. Koliko su veliki njegovi problemi bili priznao je tek 2016. godine kada je u velikom intervjuu priznao da se zbog ovisnosti ne sjeća snimanja čak tri sezone “Prijatelja”. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh