Film i TV

PLAČE ZBOG LOŠIH VIJESTI: Aneli Ahmić se guši u suzama zbog gubitka od kojeg će teško oporaviti

Aneli Ahmić je počela polako da puca po šavovima te dok su svi ostali elitni spavali i sanjali snove, lijepa starleta je ronila suze.

Aneli Ahmić - screenshot

Ona je pokušavala uzaludno da sebe iskontroliše, ali su suze same tekle i ništa nije moglo da ih zaustavi, piše Novi.

Njeno plakanje je primijetio Uroš Stanić, njen rijaliti sin i najbolji prijatelj u kući, te je on pokušao da je uteši. Ipak, Aneli je odbila pomoć i nije željela da otvori dušu i otkrije prijatelju šta je to pritislo .

Mnogi pretpostavljaju da je razlog Marko Janjušević Janjuš i loši odnosi sa njim. Podsjećamo njih dvoje su se po ko zna koji put posvađali te su pale i teške reči. Situacija je eskalirala još na žurki kada je Aneli napravila ljubomornu scenu Janjušu.

Drugi smatraju da je razlog jer joj nedostaje njena ćerka koju je dobila sa Asminom Durdžićem

Kako Aneli plače, možete da pogledate u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh