Film i TV

POMIRENJE na pomolu? Ana Ćurčić i Aca Bulić RAZOTKRIVENI fotografijom – objava na zvaničnom profilu

Fanovi su uzbuđeni…

Ana Ćurčić i Aca Bulić - srbija danas

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Ana Ćurčić iznenadila je svoje fanove objavom na Instagram profilu.

Naime, najavija je prenos uživo, a na slici se jasno vidi da je u zagrljaju Ace Bulića, što je fanove vrlo prijatno iznenadilo.

Ćurčićeva je nedavno bila u jeku skandala kad su njeni bivši fanovi sa društvene mreže Instagram obelodanili poruke sa njom i svima otkrili da je njene veza sa Acom Bulićem bila dogovorena, ali i prepiske u kojima je ona njega “molila” za ljubav i pažnju, koju očigledno nije dobijala u meri koju je želela, niti na način koji joj je odgovarao.

Međutim, iako je mnogima delovalo da je na priču Ane i Ace zavuek stavljena tačka, nova objava na storiju bivše zadrugarke danas je zbunila mnoge. Naime, ona je podelila grupu podrške sa društvene mreže Facebook, koja u nazivu ima Acino i njeno ime, kao i fotografiju.

Na profilu bivše zadrugarke dugo nije bilo bilo kakvog traga o Aci, ali očigledno se ponovo nešto dešava u njihovom odnosu, zbog čega su se ponovo aktivirale fan grupe, što je Ana odlučila da odmah podeli.

Ona se zvanično nije oglasila povodom ove situacije, niti potvrdila da je u vezi sa Acom, ali ni otkrila u kakvom su odnosu, a mnogi iščekuju da bivša zadrugarka prizna istinu i obraduje ih lepim vestima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh