Film i TV

ŠTA SE TO KRČKA u Majinom tiganju? OVO definitivno nije nešto što ste očekivali da ćete ikada vidjeti!

Dobro je motrila da joj ne zagori!

Maja Marinković - screenshot

Starleta i bivša rijaliti zvezda, Maja Marinković, svojim pratiocima na društvenoj platformi Instagram odlučila je da pokaže kako ona, uprkos komentarima koji tvrde suprotno, ipak kuva.

Sada je demonstrirala kako to ona radi na svoj način, pritom napravivši pravu šalu za sve koji su joj ikada protivrečili.

– Dobro jutro drugari, samo da vam poželim dobar dan i da vam kažem da sam se ja upravo vratila iz Italije, a i da vam pokažem da ne radim ništa. Danas sam odlučila da skuvam ručak i pogledajte vi kako to izgleda. Posle kažu neće biti domaćica od mene. E Bože, Bože svašta! – rekla je Maja na svom storiju na Instagramu dinstajući papire o dokazima autentičnosti modnih detalja koje starleta poseduje negde u svom garderoberu.

Maja se u prvom snimku koji je objavila na svoj stori dobrano nasmejala svojoj šali koju je plasirala pratiocima, nastavljajući da biberi i soli svoj “ručak”.

Nesumnjivo je poslala jaku poruku sa nekoliko mogućih značenja, a na njenim fanovima ili, pak, onim koji to nisu, jeste da odluče šta je kome ovim potezom rijaliti zvezda želela da poruči.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh