Film i TV

“MISLILA SAM DA JE STANIJA PAMETNIJA, ISPALA JE MNOGO GLUPA” Zorica isprozivala starletu

Aneli Ahmić po samom ulasku u “Elitu”, privukla je javnosti pažnju zbog svoje životne priče u kojoj se našla.

Zorica Marković - Screenshot

Njen suprug Asmin Durdžić prevario ju je sa starletom i bivšom zadrugarkom Stanijom Dobrojević, sa kojom je donedavno bio u emotivnom odnosu.

S tim u vezi, oglasila se Zorica Marković, koja je bez dlake na jeziku prokomentarisala ovaj susret.

– Ja sam mislila da je Stanija pametnija, makar se do sada tako predstavljala kroz naše zajedničko učešće. Mislim da joj ovo nije trebalo, ispala je glupa, ne znam šta je to ženi trebalo, ipak je ona Stanija Dobrojević. Njoj je uvijek bila bitna ekranizacija, okej sve drugo, ali u ovom slučaju je trebala da šuti, da sve stvari stavi sa strane. To je moje mišljenje, trebala je da šuti i sve posmatra sa strane i iskulira i da pusti da svako pokaže kakav je. Mislim da se zaletjela, ispala je mnogo glupa, ružno je, nije njoj trebalo to – rekla je Zorica, a na pitanje kako reaguje na to što je Stanija došla sa vjereničkim prstenom ispred Aneli, rekla je:

– To svi mi nešto sada gledamo, slušamo i prihvatamo i ne prihvatamo šta nam serviraju. To je toliko zakukuljeno i zamumuljeno, Dubrovnici, Amerika…Problem je što se žene tog tipa zalete za neke materijalne stvari. Možda čovjek ima neki novac, mi to ne znamo…To je najružnije od svega. Hajde da nemaju dijete, pa koga briga, mislim i da nemaju nije lijepo. Ona prkosi, ustvari je jako mizerno i jadno, kakav god da je odnos i kakva god da je istina to dvoje ljudi koji imaju dijete i najgore od svega kao: “Ja sam velika Stanija, ti si ušla preko mene” i maše onim prstenom. Moje mišljenje je tako, ja sam imala tu vrstu prevare, malo se okupala u Dunavu, osjetila najljepšu vodu…Ipak je to milionski auditorijum, ja se sjećam “Farme” i svega, nije ona gadljiva na takve muškarce. Došla je tu da se opere, kasno! Ona je znala pokazati da je pametna u nekim stvarima kroz rijaliti, privatno je ne poznajem. Nije ona toliko ni inteligentna, nego i naprotiv. Pa više i te muškarce, Marković, ovaj, onaj. Mislim, to je moje mišljenje, pa kom opanci kom obojci – istakla je ona, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh