Film i TV

“JE L’ SI PROBALA DA SE OPLEMENIŠ?” Voditeljka se ŠOKIRALA izjavom Maje Marinković u emisiji!

Odgovor je bio kranje neočekivan…

Voditeljka Sanja Marinković kao gošću u svojoj emisiji imala je bivšu rijaliti zvezdu i starletu Maju Marinković sa kojom se upustila u diskusiju na temu grudi i ukoliko iste mogu da se povećaju kontinuiranim treninzima.Delić razgovora obe Marinkovićeve u emisiji “Magazin IN” već uveliko je postao viralan na društvenim mrežama, iako emisija još uvek nije emitovana.

Sanja je u emisiji upitala Maju da li je nekad probala da se bavi sportom i da li je pokušala da se na taj način pozabavi svojom figurom, pre nego što se podvrgla brojnim plastičnim operacijama i hirurškim intervencijama. Jesi probala nekim sportom da se oplemeniš? – pitala je Sanja svoju prezimenjakinju.

– Pa, ne mogu grudi da se naprave sportom – odgovorila je Maja.

Voditeljka se šokirala Majinim odgovorom, a onda poručila da ona nije neko ko deli devojke na one koje su prirodne ili ne.Ko kaže da grudi ne mogu da imaju punoću ovako? – pričala je voditeljka u snimku koji kruži mrežama, pa dodala:

– Bitno je da se žene bave sportom, evo da pokažemo – istakla je Sanja nakon čega je pušten snimak trenera u teretani.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh