Film i TV

RIJEČI DALILE DRAGOJEVIĆ ODJEKIVALE: Zaprijetila učesnicima “Elite”, šokirala čak i voditeljicu!

Na “Elitoviziji” prve su nastupile Jovane Cvijanović i Anite Stanojlović, a pjesma Aleksandre Prijović ”Psiho’, koju su učesnice izvele je odmah bacila sve u trans.

Dalila Dragojević - srbija danas

Dok su one nastupale, ostali učesnici ”Elite” nestrpljivo su čekali red na svoje nastupe u bekstejdžu. Neki od njih su uvježbavali svoje numere, dok su drugi nervozno tapkali u mjestu, čekajući da da vrijeme brže prođe, piše express.ba.

Također, ono na šta su svi obratili pažnju su svakako i riječi Dalile Dragojević, koja je na “Elitoviziju” došla kao predstavnica RED televizije, na kojoj radi kao voditeljica.

– Nekada se ona nalazila na ovoj sceni, a sada će ocjenjivati – rekla je Dušica.

– Dobro veče tebi, našim gledaocima i publici. Dušice, spremna si za udaju, stvarno prelijepo izgledaš. Neću se saosjećati sa njima. Baš smo razgovarali prije nego što je počeo program, najteže je onima što prvi izlaze, ne bih im bila u koži pored žirija i svega, ali bićemo objektivni – odgovorila je Dalila. Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh