Film i TV

VEĆ SE ZNA DA SU ONE PRVE – Procurila šok informacija tik pred “Elitoviziju”!

Sve je zabeleženo!

Veliki šef poslao je pismo učesnicima ”Elite”, a ovonedeljni vođa Samir Ramović pročitao je o čemu je reč i šokirao neke učesnike.

– Draga Elito, kao što znate uskoro će početi prva ovogodišnja ”Elitovizija”, što bi značilo da morate do 21:30 da budete gotovi,pa vam šaljemo redosled nastupa, kako bi se što lakše organizovali – počeo je Samir, pa nastavio:Jovana i Anita (Aleksandra Prijović – Psiho) 2. Miljana (Ceca – Dokaz) 3. Milena, Nemanja i Marko – (Ćana – Simulanti Prevaranti). 4. Janjuš i Mensur – Željko Joksimović i Merlin ( Supermen ) 5. Teodora i Vanja – Mimi Mercedez i Kaja ( Ne mozes da sedis sa nama). 6. Miona, Mika i Ša ( Merlin – Godinama) 7. Teodora Delić i Bebica ( Bojan i Indi – Ekspresno) 8. Pablo, Shan i Luka – (Tropski Bar , Vlado Georgijev i Niggor). 9. Milica i Aneli (Viki Miljković – Crno na belo) . 10. Samir i Nikola Bukilić ( Maska Joker – Hipnotiziran) 11. Slađa i Anđela (Modelsice – Pare) 12. Munjez i Irina – (Gru ,Pravi broj). 13. Nikola Lakić i Požgaj – (Stromae , Papaoutai). 14. Marija, Marijana, Sara – ( Anđela Veštica, Ja se ne menjam). 15. Snežana i Darjan – ( Dzej i Brena – Seksi ritam) 16. Boža Džons i Stefani (Bane Bojanić – Samo Pijan mogu) . 17. Kibo, Manuel i Dragana Jeremić ( Gazda Paja i Marlon – Dizel) 18. Tamara i Slobodan (Vesna i Đogani – Leto je) 19. Tijana i Tamara Glavonjić (Aleksandra Prijovic i Saša Matić – Ko si ti) 20. Slađa Lazić, Lady D i Bojana ( Đogani – Gljiva Ludara). 21. Terza, Predsednik i Uroš ( Sasa Matic I Rada Manojlović – Mesaj Mala). 22. Vivien (Vaya con Dios – Nah Neh Nah) 23. Helena i Lepi Mića (Breskvica Loša) – glasilo je pismo u kom se jasno vidi ko će prvi nastupiti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh