Film i TV

PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI: “Dolazi noćna mora…”

Bivši rijaliti učesnik Filip Car i pobjednica šeste sezone “Zadruge” Aleksandra Nikolić, nedavno su stavili tačku na višemjesečnu vezu koju su započeli u Zadruzi.

Filip Car i Aleksandra Nikolić - srbija danas

Njihov odnos pratile su mnoge turbulencije, a pred sam kraj rijalitija Car je vjerio Nikolićevu. Sve je naizgled bilo idlično te su njih dvoje i živeli zajedno u Crikvenici.

Međutim, kako je Maja Marinković objelodanila prepiske s Filipom, situacija se dodatno zakomplikovala. Ispostavilo se da je radio Aleks iza leđa i sve vrijeme bio u kontaktu sa Marinkovićevom, piše Srbija Danas.

On se sada oglasio na Instagramu i potkačio bivšu (Maju):

– Neka dušmana, šta imaju crkavati… Bez njih ne bi ni znali koliko nam je dobro. Oni su ti najvjerniji pratioci na putu do uspjeha. – objavio je Filip Car na svom Instagram storiju.

Podsjetimo, Maja i Filip su takođe bili u emotivnoj vezi tokom pete sezone “Zadruge”, rastali su se u ne tako dobrim odnosima, a Filip se trudio da je ponizi na svaki mogući način i dokaže joj kako je sretan s Aleksandrom.

Svaki put kada bi ušli u sukob to bi eskaliralo do tačke pucanja, pa nema sumnje da su njih dvoje bili toksični kao par.

Mnogi su mislili da se skrasio sa Aleksandrom, ali po svemu sudeći ni u ovoj vezi nije uspio da pronađe mir.

A potom je nastavio u još jačem tonu:

Kada će doći do raspleta ovog ljubavnog trougla i koliko će još nepoznatih detalja izaći u javnost, ostaje nam da ispratimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh