Film i TV

PRVO OGLAŠAVANJE ČUBURCA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Otkrio tajne “Elite” koje će zadrugare upropastiti!

Utočište pronašao kod bivšeg zadrugara.

Nakon sukoba sa Nenadom Macanovićem Bebicom, zadrugar David Romanov Čuburac diskvalifikovan je iz rijalitija “Elite”.

Nakon što je izbačen sa imanja, pomoć mu je odmah pružio bivši zadrugar Kristijan Golubović, što je odmah isplivalo na instagramu. Evo kod kojeg bivšeg zadrugara je uspeo da pronađe utočište. Romanov se prvi put oglasio nakon diskvalifikacije, a za sve je okrivio trenutnu rijaliti takmičarku Milenu Kačavendu.

– Pukao sam u trenutku, nisam znao gde gledam, ni da li ima kamera. Bebica je jedan od kerova Milene Kačavende i moja diskvalifikacija je njeno delo. Ona je kriva. Pravi klan. Ljudi, verujte sve šta govori mali Uroš, on ju je pročitao kao niko tamo. Ja sam davao sve od sebe da joj skinem masku, ali ona je smislila plan da se urote protiv mene – rekao je bivši zadrugar, a potom je objasnio kako živi na rubu egzistencije.

– Nemam para, nemam odeću. Hvala Bogu pa je naišao Kristijan, znao je da ću biti ispred one pumpe – priznao je Čuburac.

David Romanov Čuburac i Nenad Macanović BebicaFOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
Podsetimo da je Čuburac nasrnuo na Bebicu, usled čega je Veliki šef doneo hitnu odluku da zadrugar bude diskvalifikovan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh