Film i TV

MENSUR AJDARPAŠIĆ PONIZIO ŽENSKI ROD: Nakon pitanja o emotivnom statusu imao je da poruči samo jedno

Pao na niske grane!

Mensur Ajdarpašić privukao je veliku pažnju svojim učešćemu rijalitiju “Elita”.

Mnogi su očekivali da će kao prethodnih sezona pronaći devojku sa kojom će ući u emotivnu vezu iimati turbulentan odnos, kao što su bili i prethodni, zbog njegovog ekspolozivnog karakteraMeđutim, Mensur je očigledno čvrsto odlučio da sebe tokom svog trećeg učešća u rijalitiju pokaže u drugačijem svetlu i to sve zbog svoje bivše devojke.

Naime, on je sinoć tokom “Igre istine” jasno stavio devojkama do znanja da ga gledaju kao zauzetog muškarca, iako to nije, ali da njegovo srce pripada devojci sa kojom je bio pre ulaska u rijaliti.

Miljana Kulić sinoć je želela da čuje zbog čega se Mensur ogradio od devojaka i zašto nijednoj ne dozvoljava pristup.

– Pitanje za Mensura: Zbog čega ne dozvoljavaš pristup devojkama u rijalitiju u smislu da budeš u vezi sa njima?! Imaš li nekoga napolju ko te čeka ili nisu ove devojke tvoj kalibar – pitala je Miljana.

– Ne upuštam se u dublje odnose sa devojkama jer to prirodno ne osećam. Družim se sa ljudima koji mi prijaju. Ja volim nekoga, bio s tim nekim ili ne. Ja sam za vas zauzet, iako nisam – objasnio je Mensur.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh