Film i TV

MAJI MARINKOVIĆ ZABRANJEN ULAZAK U ELITU! Nakon ovoga što je uradila, nema šanse da uđe u rijaliti

Sve je jasno.

Starleta Maja Marinković povećala zadnjicu prije manje od mjesec dana, a sada se svi pitaju da li ulazi u rijaliti “Elita”, o čemu se već duži period priča i nagađa.

Naime, Marinkovićeva se nedavno podvrgla operaciji povećanja zadnjice, što je posljednjih godina veoma popularan zahvat, kako kod žena tako i kod muškaraca.

Svima je poznato da je Maja stekla ogromnu popularnost zahvaljujući višegodišnjem učešću u rijalitiju, te svi očekuju da se priključi aktuelnoj “Eliti”, što je i sama najavila.

Tragom ove priče, doktor Milan Colić je otkrio postoperativnu proceduru nakon ovakvog zahvata, te istakao da njen ulazak u rijaliti zavisi od toga koliko je vremena prošlo od operacije. Colić je takođe naveo da je potreban oporavak u bolnici od šest do sedam dana gdje pacijent mora ležati na stomaku. Istakao je da može doći i do brojnih komplikacija, krvarenja, kao i mogućnosti ponovne operacije.

Podsjećanja radi, Maja Marinković nikada nije krila da je imala bezbroj korekcija na svom tijelu, a poslednja u nizu navela je mnoge da se zapitaju koliko je pametno ući u rijaliti nakon tako ozbiljnog zahvata. Ona je tešku operaciju ugradnje silikona u zadnjicu odradila na jednoj privatnoj klinici i u svoju već pozamašnu pozadinu ugradila čak 850 kubika.

Otok polako prolazi, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se savjeta ljekara, nije bilo komplikacija. Morat ću da mirujem dvije nedjelje, za mjesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove – istakla je rijaliti zvezda nedavno za Republiku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh