Film i TV

NOVI OTKAZ NA “HAJPU”? Bilal Brajlović nije ispoštovao STROGU naredbu Saše Mirkovića! Ispaštat će?

Nije još ni u potpunosti započeo rad na popularnoj televiziji.

srbija danas

Bivši takmičar “Zadruge 6”, Bilal Brajlović počeo je da radi za “Hajp” televiziju.

Dobrodošlicu na novo radno mjesto mu je nedavno poželio direktor pomenute televizije Saša Mirković.

– U ime “Hajpa” želim toplu dobrodošlicu pravo (što bi rekli u Bosni) dobrom momku iz Sarajeva. Ne sumnjam da će imati odlične rezultate – napisao je Mirković na Instagramu, nedavno.

Međutim, Brajlović po svemu sudeći nije dobar momak, jer se ogriješio od pravilo koje je Saša propisao za zaposlene na svojoj televiziji.

– “Hajp” će od nove TV sezone zatražiti od svih voditelja i TV lica da prestanu sa korišćenjem TikToka i preko istog da “prose” za novac. Ko to ne bude ispoštovao, morat će da se pomiri sa tim da više neće biti dio “Hajp” tima – napisao je Mirković početkom prethodnog mjeseca, a ubrzo nakon ovoga Dalila Dragojević i on su okončali saradnju.

Bilalu očito ne smetaju pravila koja mu je “gazda” dao, pa je prethodne noći igrao “mečeve” na pomenutoj društvenoj mreži.

– Hvala ovim ljudima što tapkaju, mnogo mi znači – izgovorio je Brajlović prije nego što se upustio u onlajn okršaj sa tiktokerkom Ilhem Ajat.

Da li će Saša Mirković kazniti Bilala zbog nepoštovanja pravila kuće u kojoj je nedavno dobio posao, ostaje da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh