Film i TV

UKRADENI NOVAC izazvao masovni sukob u “Zadruzi”: Takmičari “Elite” podivljali – Ostala je bez para i hrane

Misterija nerešena…

U toku je emisija “Pitanja gledalaca” voditeljka Maša Mihailović je pročitala pitanje za Lejdi Di:

– Sa kojim devojkama imaš problem? – glasilo je pitanje.Mislila sam na Milenu jer mi je prebacivala za Sanjina, ali tu je i Marija Malivuk koja me je napala zbog para. – rekla je Lejdi Di.

– Ona je mene optužila da sam ja uzela pare, a to nije isitna. E sada ko našao pare, taj je doneo novac kod Lepog Miće – rekla je Malivuk.

– Meni je prišla jedna devojka i rekla da je našla para, a ta devojka je našla pet hiljada. Marija je optužena da je ukrala novac, a ona je ostala bez para i bez hrane, ja sam joj dao taj novac i to je to – rekao je Mića.Džak je bio u vlasništvu Marije Malivuk, a kesa je bila moja. Ja sam dao od svojih para kome je nedostajalo, a oni su pokazali kako se bore za novac. Ako su našli te pare koje su nestale, mogu meni da vrate moje pare koje sam dao – rekao je Darijan.

– Sada ti tražiš novac nazad, šta ti to znači? – viako je Nemanja Gačić

– Ja sam samo rekao da sam ja mojim parama pomogao ljudima koji nisu imali, a sada se ljudi bune oko toga – rekao je Darijan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh