Film i TV

URLANJE IZ PETNIH ŽILA, VRISKA NA SVE STRANE: Telefonska svađa Kačavende i Ane isplivala u javnost!

Otkako je postala učesnica “Elite” Milena Kačavenda ne prestaje da iznosi detalje iz svog dve decenije dugog prijateljstva sa Anom Ćurčić.

Ana i Milena - srbija danas

Kako “kuma” navodi, Ćurčićeva je pokušala da je uvuče u ozbiljnu prevaru, a rat ne prestaje…

Kako Kačavenda tvrdi, Ana je imala ozbiljan plan sa Acom Bulićem da pobedi u rijalitiju, ali su stvari izmakle kontroli, jer je kako kaže “previše pričala” pa su je “sklonili sa strane”. S druge strane, Marko Đedović tvrdi da je od antifanova bivše žene Zvezdana Slavnića dobio materijal koji će je ogoliti do kostiju i da su mnogi razgovori dve kume bili snimani sve vreme, kao i da će se uskoro pokazati šta je zapravo istina, piše Srbija Danas.

Kurir je došao u posed Mileninog i Aninog razgovora koji se dogodio nakon njenog izlaska iz šeste sezone, kada su se uveliko posvađale i bile na ratnoj nozi.

U prvom razgovoru Ana iz sveg glasa urla na svoju drugaricu dok Milena priča smireno.

– A šta sam ja tebi koji ku*** uradila? Hoćeš da mi se skineš sa vrata više? – urlala je Ana.

– Apsolutno ništa – rekla je Kačavenda.

– Da li sam ispala čovjek i ništa nisam uradila? Zašto me non stop prozivaš? Konstantno ćutim i ništa ne govorim, zašto kažeš ljude i medije o meni, evo pitam te drugarski? – nastavljala je da urla Ćurčićeva.

– Šta me pitaš? – pitala je Milena.

– Zbog čega toliko lažinjaš za mene i preuveličavaš non stop? Hoću da mi daš odgovor jer sam to zalužila! Pozvala sam te u najboljoj namjeri da budeš tu kao prijatelj a ispala si mi najgori neprijatelj – vikala je Ana.

– Ja ti ispala najgori neprijatelj – ponovila je Kačavenda.

– Da, ti! Šta je tvoj problem – nastavljala je Ana.

U drugom razgovoru Milena pokazuje zube na prijetnje svoje drugarice i brutalno uzvraća.

– Da ti kažem ovako, još jednom me pozovi da mi se izdereš i kažeš šta da radim, ili da mi prijetiš, biće ti poslejdnje – rekla je Milena.

– Nisam ja tebi prijetila, evo ti meni sada prijetiš – pravdala se Ana.

– Zaobiđi me u širokom luku, ja ti lijepo kažem još jednom, zaboravi moj broj, ne diraj me, ne diram te. Te tvoje egzibicije trpjeti neću – govorila je Kačavenda.

– Koje egzibicije – pitala je Ana.

– Ti ćeš mene da zoveš da mi se brecaš i dereš: “Hoćeš ja tebi da pokažem”, hajde baš pokaži mi – nastavila je Milena.

– A šta radiš ti? A šta radiš? Odgovori mi na pitanje, zašto lažeš toliko – prekidala je Ana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh