Film i TV

NECENZURISAN SNIMAK HAOSA U “ELITI”, ČUBURAC DOHVATIO KAMEN: Kačavenda

Leti perje!

U “Eliti” došlo je žestokog okršaja između Davida Romanova Čuburca i Nenada Macanovića Bebice, i to sve zbog krađe, kada je žestokom momku sa asfalta nestao novac i porodični prsten koji mu je, kako kaže, poklonila ćerka.

U ceo okršaj umešala se i Milena Kačavenda, koja je u jednom momentu fizički nasrnula na njega.Naime, Čuburac se najpre spakovao kako bi napustio imanje u Šimanovcima, međutim, ubrzo je došlo da haosa, kada je žestoki momak napao i pocepao Macanovića, a zatim se sagnuo kako bi uzeo kamen.

– Šta radiš to, Čuburac?! Ne igraj se sa tim stvarima – povikao je Marko Đedović.

– Igram se sa kamenjem, šta je s tobom, ko plaši ljude? Razbiću vas, vi to znate. Da nisi možda u nekom “talu” sa ovom gospođom – pričao je Romano, pokazujući na Kačavendu, a zatim i prokleo Bebicu:

– Dabogda kancer dobio! Halalim ti, ali vrati mi prsten – vikao je Čuburac, a Milena je zatim ustala i krenula da se obračuna s njim:

– Šta hočeš?! Ma, šta hoćeš, pustite me da mu j*bem mamu, sad je gotov! Gnjido jedna ljigava, je*aću ti ja sve po spisku – drala se Milena u Šimanovcima, a obezbeđenje je odmah uletelo kako bi sprečilo makljažu među učesnicima.Detaljnije pogledajte u videu ispod


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh