Film i TV

BEBICA VIŠE NIJE DIO “ELITE” Nenad se oprostio i javno saopštio svoju odluku – Miljana odmah skočila!

Odlučio poslije samo nekoliko dana rijalitija.

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica trenutno su zajedno u “Eliti”, a otkako su raskinuli, njihov rat ne prestaje. Sinoć, tokom emisije “Pitanja gledalaca” nastala je još jedna njihova svađa, a oboje su uglavnom “vrtjeli” priču koju smo već nekoliko puta čuli.

Miljana i Bebica su iznosili sav prljav veš iz svog odnosa, koji je trajao nekoliko godina, a pale su i teške optužbe. Ipak, prema Nenadovim tvrdnjama jedna stvar se nikada neće ponoviti, a to je “Bebica”.

– Bebica je ostao u Nišu, tamo čuva čačkalice, tako da to je to – rekao je Macanović tvrdeći da nadimak koji mu je Miljana dala, i po kojem ga je čitava Srbija znala, više nije dio njega i “Elite”.

– A ko je sad ovaj dečko što stoji ispred mene? – upitao je voditelj.

– Nenad Macanović je sad tu – rekao je on, a potom je ustala Nišlijka i svađa je počela, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh