Film i TV

Kourtney Kardashian: Doktori su spasili život moje bebe

“Bit ću zauvijek zahvalna svojim nevjerovatnim doktorima što su spasili život naše bebe”, objavila je Kourtney Kardashian, koja je operisana u kasnom stadiju trudnoće.

Kourtney Kardashian - Helen Healey/NBC via Getty Images

“Vječno sam zahvalna svom suprugu koji je sa turneje odmah došao kraj mene u bolnicu i brinuo se o meni nakon toga, moja podrška. I mojoj mami, hvala ti što si mi držala ruku tokom ovoga.

Kao neko ko je u prošlosti imao tri veoma lake trudnoće, nisam bila pripremljena za strah od hitne fetalne operacije. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može ni početi razumjeti taj osjećaj straha. Sada imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su morale boriti se za svoje bebe dok su bile trudne”, objavila je Kourtney.

Ona sa Travisom Barkerom očekuje dječaka ,pišu Vijesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh