Film i TV

BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA! Marija slomljena – doživotno će primati terapije

Suprug joj je najveća podrška!

Marija Bulat, bivša zadrugarka i supruga pjevača Marka Bulata, gosinama se bori sa zdravstvenim problemima. Njoj je dijagnostikovana teška hronična anemija i povremeno u bolnici prima terapiju.

Marija je sada zabrinula svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je u invalidskim kolicima. U opisu fotografije je napisala emotivne riječi koje su mnoge rastužile.

– Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izliječi me. Iscjeli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kiša i snijegovi zatrpaju u čoskovima. Voli me. l kad ne volim sama sebe. l kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svijetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obustavi, nevolje prođu i ostanu živopisne duge poslije teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. l gola. I bosa – započela je Marija objavu:

– Zakrvavljenih usana od požude i mirisnih vlasi na glavi, spremnih da osjete tvoje ruke dok ih mrse. Voljeću te ujutro. I u podne. Voljeću te i kad me ima i kad me nema. l kad ne budeš volio sam sebe. Čekat ću, voljet ću te i kad prođu tuge. I kad je sreća, voljet ćemo se onda kad je sve predivno. Onda kad je sve tmurno. Onda kad lete oblaci u smjeru u kojem mi želimo. Kad nam se prsti isprepleću u simfoniiama života i ljubavi, dok sreća lebdi nad glavama. Voljet ćemo se. Onda kad padnemo. Onda kad ustanemo. Kada imamo toliko da ne znamo sta ćemo. Kada nemamo ništa, pa ne znamo šta ćemo. Kada nas sastave južine, a rastave košave. Voljet ćemo se. U dobru i zlu. U svakom novom danu. U bogatstvu. U siromaštvu. I kad nam se tijela udalje, duše će ostati sastavljene. Za neka bolja sutra. Proći te se loše. Najbolje će nam tek doći, a tebi preostaje samo jedno. Voli me – završila je objavu Marija Bulat.

Podsetimo, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a suprug joj je u teškim trenucima najveća podrška. Marija je jednom prilikom pričala o svom zdravstvenom problemu:

– Terapije ću morati doživotno da primam, ali ne bih o tome. Ne daj Bože nikome. Imam troje djece, imam njega i moram da se borim, da budem jaka – rekla je ranije Marija, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh