Film i TV

CAR JE I ZVANIČNO POSTAO VODITELJ! Samo jedan dan prije početka “Elite” otkrio gdje će se emitovati emisija!

Emisija simboličnog naziva “Carski rez” počinje sa emitovanjem.

Bivši zadrugar Filip Car i zvanično je postao voditelj! Iako mu je bila ponuđena saradnja sa Hajp televizijom, Car je to odbio i otkrio da planira emitovanje svoje emisije na društvenim mrežama, što je na kraju i sproveo u djelo.

Kako je prije nekoliko dana najavio na svom Instagramu, Car je obećao svojim fanovima pilot epizodu emisije. Kako ističe, emisija će biti zabavnog karaktera, a on će poznate goste raskrinkavati do srži.

– U ponedeljak u 17h emitovaće se prva emisija pod nazivom ,,Carski rez”. Emisija će se bazirati na zabavnom karakteru, ali ćemo imati i rubrike u kojima ćemo se baviti mnogim događajima koje će zanimati naše gledaoce i slušaoce! Naravno, imat ćemo goste koje ćemo možda imati priliku upoznati iz totalno druge prizme, nego što smo do sada! Osim TikToka i ljudi sa te platforme, mi ćemo se baviti i raznim drugim temama – napisao je Filip, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh