Film i TV

PRVE SLIKE MAJE MARINKOVIĆ IZ BOLNIČKOG KREVETA: Starleta operisana, evo kako joj izgleda zadnjica!

Još jedna u nizu estetskih operacija.

Maja Marinković - screenshot

Starleta i učesnica rijalitija Maja Marinković odlučila je da nakon niza drugih estetskih korekcija, sada operiše i zadnjicu. Maja je o zahvatu obavestila javnost putem svog Instagrama, a tokom jučerašnjeg dana je primljena u jednu privatnu kliniku gdje je i operisana.

Marinkovićeva se odmah nakon zahvata i popuštanja anestezije obratila putem Instagrama, otkrila da se osjeća dobro, a onda progovorila i o rezultatima nimalo lake operacije.

– Zdravo drugari, samo da vam se javim, znam da ste čekali ovaj trenutak da vam se javno obratim i da vam kažem kako je protekla operacija, sve je u najboljem redu, hvala puno mojim pravim prijateljima i ljudima koji me vole i podržavaju što brinete. Ja sam odlično, a rezultati su fantastični – poručila je Maja iz bolničkog kreveta, a potom pokazala dijelić g*ze ispod čaršava, kako bi dočarala koliko je zadovoljna i uzbuđena.

Podsjetimo, Maja je za operaciju uvećanja zadnjice izdvojila 4.500 evra, a bolnicu će napustiti danas. Nakon što se potpuno oporavi, Marinkovićeva bi trebalo da uđe u “Elitu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh