Film i TV

“ANA ĆURČIĆ JE NESTABILNA OSOBA, ČUO SAM SE SA KAČAVENDOM! Marinković obijelodanio da je savjetovao Milenu

Novo prijateljstvo na pomolu?

Ana i Ivan - srbija danas

Voditeljka Ana Radulović je u emisiji “Narod pita” ugostila Jelenu Golubović i Ivana Marinkovića.

Marinković je progovorio o aktuelnim temama vezanim za zadrugare, a nije propustio priliku da još jednom potkači i Anu Ćurčić.

Ne vjerujem da je nijednom muškarcu prijatno, pogotovo Aci Buliću koji je ušao kao ljubavnik u njen život, vjerujem da će Ana ući u Elitu. Čuo sam se sa Milenom, dao sam joj dosta savjeta. – rekao je Ivan

Da li Ana Ćurčić ima onu stvar da uđe od Ane neće ništa novo čuti, čak i da Milena uradi bilo šta tamo, mislim da Ana neće smijeti da uđe.

– Dosta toga sam rekao o Ani, ona ništa od toga nije demantovala. Na kraju je ispala još i gora, polivala je Anu (voditeljku), pokazala je da je nestabilna osoba čim ne može da odgovori na pitanje. – poentirao je Marinković, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh