Film i TV

“MENE TRENUTNO INTERESUJE…” Tara Simov KATEGORIČNO ODGOVORILA o razvodu repera Ša, kome je i sama rasturila brak

Bivša rijaliti učesnica otkrila kako se osjeća zbog njegovog ljubavnog brodoloma!

Tara i Sha - srbija danas

Bivša rijaliti učesnica otkrila kako se osjeća zbog njegovog ljubavnog brodoloma!

Šarmantna zadrugarka i voditeljka, Tara Simov, prije mjesec dana je donijela na svijet Nikolaja, koji joj je trenutno centar svijeta. Tara je nakon portođaja zbog određenih nesuglasica raskinula sa ocem svog djeteta, Danilom Raičevićem, ali je par nesuglasice prevazišao.

Kako smo već pisali, mladi par je juče otišao na odmor, ali je vijest da se Tarin bivši razveo navela novinare portala Srbija danas na želju da joj na kratko prekinemo odmor i upitamo je kako se osjeća tim povodom.

Podsjetimo, bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša i tiktokerka Vanja vjenčali su se prije mjesec dana, a kao bomba je u medijima odjenula vijest da je već uslijedio raskid. Ša je inače prevario suprugu Ivanu Aleksić u “Zadruzi” sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli.
Za početak – kako si, jeste li na odmoru?

– Odlično sam, hvala na pitanju. Jesmo, na moru smo svi.

Danilo i ti ste se pomirili i ljubav vam cvijeta, ali želimo da te pitamo kako se osjećaš povodom toga što se Ša razveo?

– Stvarno me ne zanima. Imam divnog muža i imam divno dijete. Mene trenutno interesuje samo moj Nikolaj i Danilo.

Da li to znači da si tu emociju ostavila negdje davno iza sebe?

Ne interesuje me ništa i niko sem mog djeteta i muža – bila je kategorična Tara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh