Film i TV

SVE ĆE DA IH RASKRINKA?! Ova skandalozna dama potvrdila ULAZ u “Elitu” – ONA će im zapržiti čorbu!

Rijaliti program pod nazivom ”Elita” zvanično počinje 3. semptembra, a jedna od do sada poznatih takmičara je najpoznatija kuma na našim prostorima Milena Kačavenda.

Zadruga - srbija danas

Ona je javnosti postala poznata kao kuma Ane Ćurčić, a sada joj je upravo ona jedna od glavnih rivalki, kojoj će se suprotstaviti u novoj sezoni rijalitija.

Ipak, izgleda da Ana nije jedina o kojoj Milena poseduje informacije. Njena prijateljica otkrila je za “Republiku” da Kačavenda zna mnogo više i da će sve tajne Beograda izaći na vidjelo, zbog čega će se, kako tvrdi, mnogi sakriti u mišju rupu, piše .

– Milena ulazi da otkrije, ne samo tajne zadrugara, nego sve tajne Beograda. Vjerujte, ona jedino tamo zna šta znači elita, ovi ostali, koliko vidim, pojma nemaju. Ona će im začiniti čorbu… po svom ukusu, naravno. Nemaju oni još pojma kakva je Kačavenda i šta sve ona zna – govori izvor blizak Mileni za pomenuti portal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh