Film i TV

RAZVELA JOŠ JEDNOG ČOVJEKA: Desingerici žena bacila papire za ravod braka u lice – Maja glavni krivac?

Neki kažu da je krah bio neminovan…

Nakon što se pojavila vIJest u medijima da je nekadašnja zadrugarka i starleta, Maja Marinković uplovila u vezu sa treperom Desingericom, izbio je bravi skandal u domaćoj javnosti koja ne prestaje da bruji o ovoj temi.

Kako se spekuliše, prošlu noć je Desingerica proveo sa Majom na žurki koja je bila privatna, a sada mediji saznaju da je treperova supruga Nevena navodno napravila haos, te da je tražila papire za razvod braka.

-To je izbio haos nakon te žurke, Nevena je imala izliv bijesa i ljubomore zbog Maje, pa je tražila i papire za razvod valjda, jer više nike htjela da tepi da je tako tretira i da je ljudi ispituju oko toga šta se desilo. On neće ništa da komentariše, poslije toga su se i smirili – započinje izvor blizak Desingerici, pa nastavlja:

– Maji nije dovoljno ono što se desilo u Budvi sa Afrikom, pa se ponavlja ova istorija. Oženjeni definitivno imaju pik neki na Maju, a i ko ne bi imao, kad izgleda kako izgleda – zaključio je izvor.

Da li će Maja i ovog puta rasturiti brak Desingerici, ostaje nam da vidimo, budući da treper koliko toliko pod kontrolom drži situaciju sa suprugom, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh