Film i TV

OGLASILA SE – Dalila šokirana nakon što je saznala istinu – zaklela se pred svima: Neće dozvoliti

Nije mogla de vjeruje.

Dalila Dragojević - srbija danas

Dalila Dragojević je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde sa svojim obožavaocima dijeli sve šta joj se događa. Naravno to joj i u krvi jer je sazrevala kao osoba u rijaliti programima i u njima bila vrlo uspješna. Podsjećamo da je Dragojevićka osvojila prvo mjesto u rijalitiju “Parovi” i da je dva puta bila drugo mjesto – prvo isto u Parovima, a onda i u petoj sezoni Zadruge. Ovih dana Dalila dominira Tiktokom gdje je daleko iza sebe ostavila sve druge zadrugare koji zarađuju na ovaj način. Takođe je vrlo aktivna i na Instagramu, gdje putem lajvova priča šta joj se sve dešava, piše Srbija Danas.

Njene dogodovštine izazivaju veliku pažnju, a posljednja je i nasmijala dosta ljudi.

Naime, ona se javila iz jednog salona za nokte i ispričala šta je upravo doživjela.

– Sjedim ja tako ovdje čupava, nikava, neispavana, zakasnila za termin. Sjedim ja tako sa osobom koja mi radi nokte i ne znam što sam ja spomenula red bul, i tada meni ona kaže da nikad nije probala. Koliko ti imaš godina? pitala sam je. Rekla mi je 21. Za dvadest jednu godinu ti nisi probala Red Bul? Kaže ona. Nikad. Ma bogme ćeš ga probati ne zvala se ja Dalila. Odem u prodavnicu i nisu imali običan red bul već samo sa kajsijom i lubenicom. Nema! I onda sam kupila sa lubenicom – ispričala je šokirana Dalila.

Dalila nije mogla da dozvoli da neka djevojka ne proba energetsko biće i zaklela se u svoje ime da će ta djevojka morati da proba.

Potom je Dalila snimila video kako manikirka proba prvi put u životu red bul. Ona je bila vrlo vesela dok ju je Dalila bodrila. Na kraju je probala i rekla da nije loše.

– Pa naravno da nije loše. Ti si mislila da je to neki otrov – našalila se Dalila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh