Film i TV

NAJNEPRIJATNIJA SCENA U “Zadruzi”! Problijedila je, a strah joj se ogledao u očima – potpuni muk nakon OVIH riječi

Bilo je napeto…

Na ružičastoj televiziji tokom prethodne noći, održano je još jedno izdanje emisije “Narod pita” koje je bilo krajnje uzbudljivo, budući da je voditelj Darko Tanasijević ugostio, čuvenu bivšu zadrugarku Maju Marinković, koja je svakom svojom izjavom uspjela da izazove oprečne reakcije svih prisutnih u studiju, pa i celokupne javnosti, piše Srbija Danas.

No, u jednom momentu je Maju preplavio strah kada se u program uključio njen navodni momak, sa kojim je u “ljubavi”. Evo akko je razgovor tekao.

– Dobro veče ovde Novica i ja sam se zaljubio. Ja je poštujem ali sam malo ljut što mi se nije javila. Pomno pratim njene reakcije i ona je toliko inteligenta i pozitivna da jedva čekam da bude u mom zagrljaju -započeo je gledatelj pa nastavio:

– Majo, slušaj sunce moje, sve radiš protiv sebe. Ti toliko imaš muških hormona da to nije normalno. Šta ti treba da se reklamiraš samo u se**u a imaš takvu dušu da možeš da promijeniš cijeli svijet, nemoj to da mi radiš molim te -rekao je gledatelj.

Maji u prvi mah nije bilo prijatno, ali se kao i uvijek snašla, te je čitavu situaciju koju joj je priredio ovaj momak odlično “ishendlovala”.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh