Film i TV

BEBICA PRONEVJERIO NOVAC, PRIJETI MU ZATVOR? “Otac neće da čuje za njega” – Miljana sve obijelodanila

Sukob se ne stišava!

Miljana, Bebica i Marija - screenshot

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica okončali su svoju vezu pre nešto više od mjesec dana, a sada ne prestaju da se prepucavaju preko društvenih mreža.

Miljana je gostovala u emisiji “Narod pita” i tom prilikom iznijela nepoznate detalje njihovog odnosa, te šta se sve zbivalo tokom zajedničkog života u Nišu.

– Nenad nije imao dinara dvije godine, sve su plaćali moji roditelji. Živio je kod nas dvije godine on je bio na porodiljskom, održavao je trudnoću, moji roditelji su mu pomogli jer dvije godine nije plaćao alimentaciju. Njegova inicijativa je bila da se kupe autobusi koje je kupio od njegovog najboljeg prijatelja. Smatram da je u dogovoru s prijateljem izradio moju porodicu, oni su samo htjeli da mu pomognu da ne bi završio u zatvoru i dali mu određenu količinu novca da bi počeo da radi – rekla je Miljana, pa se nadovezala:

– Moji roditelji su se sažalili, poslije toga je isplanirao sve sa svojom majkom, pronevjerio je očevih 350.000 evra, a u njegovoj firmi nikada nije ni radio, već je krečio i servisirao klime. Podstanarka njegove mame nas je zvala i rekla šta je Bebica planirao. Njegov otac neće da čuje za njega, pa Nenad koristi piliku da kad mu otac nije kod kuće da se slika za Instagram, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh