Film i TV

MILICA POTKAČILA MENSURA! Otkrila strogo čuvanu tajnu – oštro reagovala na njegovu prisnost sa budućom zadrugarkom

Nije ga preboljela?

Milica i Mensur - srbija danas

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović otpočeli su vezu u petoj sezoni rijalitija “Zadruga” koja je potrajala osam meseci. Njihov odnos bio je turbulentan u Zadruzi, a provokacije s jedne i druge strane nastavili su se i po izlasku iz rijalitija.

Mensura su povezivali sa mnogim zadrugarkama među kojima je i Maja Marinković s kojom je imao kratku avanturu, a očekuje se da će se njih dvoje zajedno naći u pomenutom rijalitiju. Da li će Mensur obnoviti neke stare odnose ili uploviti u nove, vidjet ćemo uskoro.

Nakon što su u medije dospjele fotografije sa Ade Bojane, na kojima su Milena Kačavenda i Mensur, Milica je imala svoj komentar. Ona je tom prilikom otkrila Mensurovu tajnu da je pratio sve što je ona radila u rijalitiju.

– Budući da je demantovao da smo se čuli poslije pete sezone rijalitija, a prva tri mjeseca mog učešća u šestoj sezoni pratio storije moje podrške, vjerujem da će demantovati i da su se upoznali. Poslužit ću se njegovom izjavom da je istina samo ono što on kaže. Želim im svu sreću – završila je Milica.

 

– Ljudi su mi masovno prilazili i slikali se isključivo, sa svima sam se pozdravljao i bio ljubazan na proslavi kod druga prema svima sam ljubazan bio ne bih nikog izdavajo. Pozdrav! Naslov neke kume, itd – napisao je Mensur na Instagramu, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh