Film i TV

ANA ĆURČIĆ IDE NA OPERACIJU: Pretrnula od straha – otkrila sve o hirurškom zahvatu koji je očekuje!

Zabrinuta je zbog cijelog procesa!

Ana Ćurčić - screenshot

Bivša rijaliti učesnica, Ana Ćurčić redovno drži lajvove na društvenim mrežama i dijeli sa svojim pratiocima mišljenje na sve aktuelne teme.

Ovog putra oglasila se na Instagramu i tom prilikom obavestila svoje fanove o hirurškom zahvatu koji je očekuje.

Ana je svojevremeno, prije nekoliko godina u usne stavila biopolimer (silikon), koji joj je s godinama počeo emigrirati.

Ana je tokom uključenja u lajvu istakla da skuplja hrabrosti da se javi plastičnom hirurgu koji će joj ukloniti biopolimer, ali budući da je potrebno i ušivanja usana, dosta je uplašena. Sve je počelo nakon što je počela da dobija komentare da su joj usne prelijepe i savršene. Međutim, zbog migracije neprirodnog materijala, njoj nisu više lijepe usne, ali ističe da je strah jači od nje.

– Kanim se da izvadim biopolimer, ali se plašim, dobila sam asimetriju na usnama, ali eto, plašim se cijelog tog procesa – ispričala je Ana, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh