Film i TV

ANA RASKRINKALA BIVŠU PRIJATELJICU – otkrila kako se stvarno zove i pravu prošlost – konačno istina

Ovo je direktno.

Ana Ćurčić - screenshot

Bivša zadrugarka Žana Đorđević ponovo je bila gošća emisije “Narod pita”, gdje joj je jedna od glavnih tema bila drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6”, Ana Ćurčić. Iako su prvenstveno bile drugarice, njih dvije su žestoko zaratile i ne propuštaju priliku da jedna drugu prozovu.

Tako je Žana istakla da misli |ana da je Ana godinama varala Zvezdana Slavnića sa Acom Bulićem, kog je komentarisala na podrugljiv način. Ana ovo nije dobro podnijela, kao ni njene fan grupe. Danas je Ćurčićeva podijelila objavu jedne od fan grupa, koja je udarila na Žanu.

– Žanino pravo ime je Radmila, čisto da se zna! Gospođa “Žana” je očito zaboravila ko je bila i šta je sve radila, dok je radila kao konobarica i htjela da bude klaberka. Uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala “velika dama” koja nosem para nebo i priča o Ani, koja je za nju u svakom pogledu Sveta Paraskeva i ljepotica, prije svega! A tek je smiješno da ona priča ko je Aca Bulić, a od svog Bobanca, alijas šofera V.G, za kog do “Zadruge” van kraja u kom drži kafić nisu znali ko je – stoji u objavi Anine fan grupe, koju je Ćurčićeva podijelila na svom Instagram profilu.

– Ja mislim da sve ovo što radi Ana da je povrijeđena sujeta, a ako nije tako, onda hoće da zarate muške strane. Ana svjesno ili nesvjesno udara na sujetu kako Zvezdanu, tako i Aci Buliću kako bi napravila neki razdor između njih dvojice i to joj je krajnja namjera ili cilj, a ako nije tako, ne vidim cilj tog tužakanja nakon 13 godina – govorila je sinoć Žana, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh