Film i TV

VEČERAS DOLAZI ON PO PRVI PUT U NAROD PITA NAKON DISKVALIFIKACIJE – Ana će čupati kosu od muke

Niko nije očekivao ovakvu ekskluzivu.

Ana Ćurčić - screenshot

Preko ljeta smo imali prilike da gledamo različite emisije narod pita kroz koju su prodefilovali mnogobrojni bivši zadrugari. Ipak, večeras nas očekuje jedna prava ekskluziva jer će gost biti Miki Đuričić.

Pčelar iz Kupinova je igrač za najdužim rijaliti stažom, pošto je učestvovao i u onom prvom rijalitiju koji je bio pod licencom Velikog brata.

Njegova brojna učešća donijela su mu titulu čovjeka iz naroda i muškarca koji nikada nije krio svoje mišljenje već je uvijek bio brz na jeziku, piše Srbija danas.

Podsjetimo, prije nekoliko dana napravio pravi bum svojim telefonskim uključenjem u noći gostovanja Ane Ćurčić – izrevoltirana i bijesna jer ju je Miki suočio sa brojnim kontradiktornostima, polila je voditeljku Anu Radulović sokom i demonstrativno izjurila iz studija, što je šokiralo celokupnu javnost.

Miki će ove noći u emisiji koju će voditi Ana Radulović odgovarati na sva pitanja gledalaca, a broj za telefonska uključenja je 0677/300-300.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh