Film i TV

I ON JE DIO ZADRUGE 7 ELITA – već važi za glavnog favorita za pobjedu

Spotista koji osvaja na prvi mah.

Zadruga - srbija danas

“Zadruga 7” uskoro počinje, a sve oči su uprte u takmičare. U jednoj privatnoj klinici obavljeni su privatni pregledi budućih zadrugara, koji se obavljaju kako bi produkcija bila sigurna da u najgledaniji rijaliti ulaze svi zdravi.

Na pregledu se pojavio i bivši fudbaler Danijel Dujković. Spekuliše se da je imao afere sa nekoliko pevačica, a kako je otkrio, neće se libiti da ima intimne odnose pred kamerama.Nije to ništa strašno što se nije videlo pred kamerama, tako da zavisi od situacije. Ne bih u tu temu dublje ulazio, s obzirom na to da mi je prvi rijaliti. Nije to problem, eksplicitni snimak mogu napraviti i tamo, tako da od toga ne bežim jer je to nešto sasvim prirodno. Nešto će se deseiti – istakao je Dujković za “Kurir”.Kako kaže, ne postoji osoba koju ne bi voleo da vidi u “Eliti”.

– Sa svima sam u otvorenom odnosu, tako da mi je svejedno – rekao je Danijel za gorepomenuti medij.

Kako se dalje navodi, nije želeo da govori o navodnim aferama sa poznatim pevačicama.

Televizija Pink još uvek nije zvanično potvrdila Danijelovo učešće, ali jeste učešće Milene Kačavende, Marka Đedovića, Mensura Ajdarpašića… Početak sedme sezone popularnog rijalitija publika iščekuje sa velikim nestrpljenjem, a ono što je sigurno je da će početi i mnogo brže nego što to gledaoci očekuju. Čelnici Pinka su istakli da će “Elita” početi uskoro, a budući takmičari su i više nego spremni da naprave haos na obnovljenom imanju.

Na ovu vest su mnoge fan grupe potpuno poludele i već ga smatraju za jednog od favorita. Da li će se Danijel dobro pokazati ostaje nam da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh