Film i TV

PRIJETIO MU ČOVJEK KOJI NOSI RUČNU BOMBU – Darko Tanasijević prijavio slučaj policiji

Voditelj progovorio o neprijatnoj situaciji i otkrio šta se sada dešava!

Darko Tanasijević - srbija danas

Voditelj Darko Tanasijević često dobija pretnje od fanova bivših zadrugara, o čemu nerijetko priča uživo u emisijima koje vodi. Danas se oglasio na društvenoj mreži Instagram, te otkrio šta se dogodilo sa čovjekom koji mu je prije četiri godine prijetio smrću.

– Prije četiri godine sam policiji prijavio jednog idiota, koji je nečiji fanatik i prijetio mi je smrću zbog pitanja koja postavljam u emisiji – započeo je Darko, pa nastavio:

– Prije toga je hapšen, jer se ničim izazvan (i neuračunljiv) ulicom šetao sa ručnom bombom – nastavio je Tanasijevića, pa otkrio da je slučaj odbačen:

– Stiže danas poštar (ja se odmah uplašio da nije neka kazna), kad ono – sud mi javlja da se krivična prijava odbacuje. Gospodin je izbjegavao pozive i slučaj je zastario – otkrio je voditelj televizije Pink.

Darkova koleginica Ana Radulović je nedavno doživela neprijatnost u emisiji “Narod pita” kad ju je Ana Ćurčić polila vodom, a Tanasijević je ovaj napad osudio.

– Apropo te situacije moram da pružim podršku Ani Radulović jer mi voditelji nismo krivi za to što ste vi radili, pa da nas polivate vodom i sokovima – rekao je voditelj u emisiji, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh