Film i TV

ALEKS OSTALA BEZ VJERENIČKOG PRSTENA! Definitivno je kraj, oglasila se – “To je loša sreća!”

Otkrila šta se zaista desilo.

Aleksandra Nikolić - srbija danas

Aleksandra Nikolić i Filip Car i dalje su u čudnim odnosima, budući da je on objavio da su raskinuli, a da je ona potom poručila da taj raskid ne priznaje.

Sada se desilo još nešto što je dodatno privuklo pažnju fanova ovog para, a što ih je zabrinulo. Naime, oni su primijetili da Aleksandra na ruci više nema vjerenički prsten, a pobjednica “Zadruge 6” je potom odlučila da objasni i zbog čega.

Kako je rekla, njoj je prsten spao u moru, a drugarica sa kojom je razgovarala na TikToku se začudila zašto je uopšte imala prsten na ruci ako su njih dvoje raskinuli, na šta je Aleks odgovorila kroz osmijeh da nisu.

Drugarica joj je takođe poručila da je gubljenje vjereničkog prstena loša sreća, a svi se pitaju da li će Car kupiti novi prsten i ponovo zaprositi svoju dragu, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh