Film i TV

“ĆURČIĆEVA PROPAGIRA SATANIZAM!” Šokantne optužbe na račun Ane, zadrugar potvrdio NAJCRNJE SUMNJE?!

Činilo se da je počelo od bezazlene fotografije, ali tamo gdje ima dima da li uvijek i vatre ima?!

Ana Ćurčić - screenshot

Miljan Vračević je bio gost emisije “Narod pita”, gde je optužio bivšu zadrugarku Anu Ćurčić da je propagirala satanizam, na šta mu je Nenad Lazić Neca odmah odgovorio, piše Srbija Danas.

Sve se dogodilo tokom uključenja gledaoca, koji je oštro prozvao Miljana.

– Podržavao sam Anu Ćurčić i naravno Necu, koji ju je štitio i bio na njenoj strani. S obzirom da sebe smatram pravoslavnim hrišćaninom, a Miljan isto smatra da je to, a ja ga ne smatram, sa njim ni piće ne bih sjeo da popijem. Neca je u “Zadruzi” pokazao sve prave hrišćanske vrijednosti. Jedini je bio muško i suprotstavio se Zvezdanu. U Miljana sam vrlo, vrlo razočaran i uopšte nemam lijepo mišljenje o njemu – rekao je gledalac.

– Imate o meni pravo da mislite šta želite, a pogledajte film “Digitalni anđeo”. Ana je pokazala znak satane. Javna ličnost to ne smije da propagira, treba da zna – rekao je Miljan.

– Peca, Neca i Ana nemaju blage veze sa satanizmom, redovno ide u crkvu – rekao je Neca.

– Je l’ se po pravoslavlju uzima drugaricin muž? Ona je bila dobra sa Acinom ženom. Ona pokazuje đavolju rabotu, satanistički znak – rekao je Miljan.

Podsjetimo, nedavno je Ana okačila fotografiju na kojoj se može vidjeti karakterističan znak rogova napravljen rukom.

– “Kuku, đavolji znak”, “Uživaj, ljepotice! Živa i zdrava bila svojoj porodici i ne obraćaj pažnju na idiote”, “Žena koja sebe predstavlja kao vjernika u Boga ovu simboliku ne bi trebalo da koristi, naročito ne poslije svega što ti se desilo. Složit ćes se sa mnom jer si razumna osoba, odnosno, promijenit ćeš to jer znaš da nije ispravno. Samo taj mali znak popravke možda će pozitivno uticati na silan narod koji te voli. A ta mala stvar je samo zrno u silnom zlu koje nas okužuje, dakle, samo koristan uticaj”, “Bravo za komentar, do sada sam je podržavala. Užas”, “Ne idu fatimino oko i krst. Ne može se ići numerolozima, “astrolozima” i drugim gatarama i ići u crkvu istovremeno. Ne može se meditirati kao Buda i verovati u Hrista. Pomodari mešaju sve navedeno, vernici znaju svoj put”, “Propagira đavolov simbol” – glasili su samo neki od mora komentara.

Detaljnije u prilogu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh