Film i TV

PUKAO PA NASTAO POTPUNI METEŽ: Počeo da napada gledateljku jer ga je ubola pravo u centar – Šopićka zanijemila!

Nije uspio da se iskontroliše!

Ivana Šopić - Novi

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije “Narod pita”, a gosti voditeljke Ivane Šopić bili su Nenad Lazić Neca i Miljan Vračević.

Miljan Vračević prokomentarisao je svoj odnos sa Anom Ćurčić, prilikom čega je gledateljka zamjerila bivšem zadrugaru jer osuđuje njene postupke.

– Dobro veče Miljane, jako je loše da pričaš kako se Ana je*ala sa muže svoje drugarice, to slušaju njena djeca, a i ona sama je to demantovala? – upitala je gledateljka.

– A nije ružno to da ona to radi? Daj ti meni sad odgovor? Ja imam veliku zadršku kad govorim o njoj, jer neka djeca koju ja znam, druže se sa njenom djecom – rekao je Miljan.

– Ti si prvi pričao jedno, a bio dobar sa Anđelom. To se ne uklapa – rekla je gledateljka.

– Nisam ušao kao žrtva prevare! Ona je željela da dokaže koliko je povrijeđena, a poslije našla drugog. Ne može da se druži sa ljudima, koji su radili stvari, koje je ona osuđivala. Ako je neko zlikovac, ne može ga neko voljeti, samo jer njemu nije uradio isto – kazao je Miljan, piše Srbija danas.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh